Wat is Mutas?

Mutas is een intermutualistisch project van:

  • de Landsbond der Christelijke Mutualiteiten en haar verbonden;

  • Solidaris, het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten en haar ziekenfondsen;

  • de Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant;

  • de Landsbond van Liberale Mutualiteiten en haar ziekenfondsen;

  • de Landsbond van Neutrale Ziekenfondsen en haar ziekenfondsen;

  • RailCare.

Samen vertegenwoordigen zij meer dan 9.000.000 leden.

Een multidisciplinair team van gedreven en deskundige medewerkers staat 24u op 24 en 7 dagen op 7 garant voor een hoogwaardige nationale en internationale dienstverlening.

In deze dienstverlening stellen we onze cliënt centraal. Afhankelijk van zijn of haar vraag zoeken we naar de best mogelijke oplossing.

Contacteer ons online

Baan vector gemaakt door freepik - nl.freepik.com

Uw aangifte online doen?

Mutas online

Eenvoudig online vervoer aanvragen?

LISA

Missie

Mutas vzw is een unieke intermutualistische organisatie. Hulpverlening staat bij ons centraal. De Mutas-alarm- en zorgcentrale staat dag en nacht paraat voor leden van Belgische ziekenfondsen, OCMW’s en een aantal andere organisaties. Wij verlenen medische bijstand in het buitenland, organiseren niet-dringend ziekenvervoer in België en zijn zorgcentrale voor tal van thuiszorgdiensten.
Bij Mutas engageren we ons om op een professionele en zorgzame manier mensen bij te staan. Empathie en vriendelijkheid zijn onze tweede natuur. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn we een solide organisatie met een wereldwijd netwerk. Mutas, dat is een dynamisch team in een snel veranderende maatschappij!